Odpusť, nejsem si jistý, jestli jsem Tě nezranil a jestli jsi ráda, za takový vpád do soukromí...
01.04.2007 08:32:00 | Ik
Promiň...to je pokračování, že?? Fakt těžký...
Rány je ale opravdu lepší nechat zajodovat, zahojit a ne pořád dál rozdírat...Nevím skoro nic, ale není třeba čas už skončit???... prosíííím... Připadá mi, že si moc ubližuješ...
31.03.2007 00:16:00 | Ik
Moc pěkná báseň...Ale ach, Inge!!!! Tohle asi není fantazie a Ty, ubohá duše, lezeš do hrozného zranění a zklamání. A dost Tě to povede od Boha...To děláš fakt blbě!!! To bude jen hrozně bolet a bez něčeho dobrého!!!! Člověče!!!! Jdi k Bohu a svoje srdce chraň a neotvírej!!! Chraň ho jako pevnost a pokud už emoce prorazí hradby, uteč do věže a bojuj do posledního dechu, nevzdávej to!!!! Strašně si ubližuješ...
31.03.2007 00:03:00 | Ik