Na zahřátí
V ospalém kuželu světla,
pouličních ranních lamp.
Dlaní jsi z té mojí četla,
usmívám se jako Gump.
Dneska zas sny nevítězí,
nad jedem zvuku budíků.
To nás ale neomezí,
ve psaní lásky denníku.
Hřej mě lásko svojí tváří,
v úsměvech nech ledy tát.
V srdcích se nám všechno daří,
to krásné z duší pochytat.
Přečteno 138x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Sonador, Fialový metal, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)