Na pokosené louce
Dívám se ti do očí,
Mají barvu lásky,
Toulám se ti ve vlasech
S vůní pokosené trávy
Tiše schnoucí
Pod tvým žhnoucím tělem
Skrývám se ti to dlaní
Co něžně staví kolem hráz.
Propustku dají
Jen rubínovým rtům
Chutnajícím po tvé horké krvi
A po divokých jahodách
Přečteno 186x
Tipy 15
Poslední tipující: Fialový metal, Kaj, jitoush, mkinka, Protos1182, Sonador, Kan, Psavec, J's ..
Komentáře (4)
Komentujících (3)