Řekl jsi
Anotace: Malování slovy 2022
Řekl jsi,
že básně se hledají u dna.
Jsem naplněná.
Předurčená žena.
Vítr si pěje písničku.
Já říkám Ti.
Cipísku.
Den trianglem,
poupětem.
Věta nádechem i výdechem.
Láska skvostná zem.
Slovem uspokojená jsem.
Líbám Tě.
Krásný.
Ach, nádherný den.
Láska je důkazem.
17.02.
Přečteno 188x
Tipy 17
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, V.N.Losinský, Amonasr, Jarunka, blues, Fialový metal, Psavec, Kaprikorn, petrzal, ...
Komentáře (0)