Velmi pěkné.... úplně cítím tu atmosféru...., jako ženská jsem ji párkrát zažila......., ovšem , pak to z toho byl jen klam a mam ..., inu, ženský úděl...cha, cha.
Báseň je zdařilá, autorka umí vytvořit přímo vizuální dojem popisované situace.
24.02.2022 14:17:11 | Bordža
Moc děkuji. Jsem ráda, že jsem potěšila a děkuji za milá a laskavá slova.
24.02.2022 14:18:12 | mkinka