Socha
Anotace: Malování slovy 2022
Byla sochou, modelem.
Ohromila postojem.
Byla něhou. Přístavem.
Usmála se s příslibem.
Nechala na sebe kálet ptáky.
Pak dostala život
a hledala páky.
Vesmír dal jí šaty
a slovo barvy.
Hnědovláska modrých očí.
Hvízdá řečí ptačí.
Není stínem, co brečí.
Je potěšením a i z venčí.
Taví ledy a hledá měkčí.
Být sama sebou jsou věci.
Srdce hladce kráčí.
Ty, příchozí.
Kus praporu lásky.
Vem si.
Milovat druhé.
Vrchol spásy.
Socha je živá.
A řádky pro vás políbila.
Aby pohladila a přisunula.
Přečteno 167x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Fialový metal, V.N.Losinský, Amonasr, Psavec
Komentáře (0)