Mé jméno je denní Snění
do něj často padám bez uzardění
nevnímám Tebe, nevnímám svět
nemyslím
však cítím
do své duše láskyplný vhled.
Hezké jméno ...
Hezké řádky ...
Hezké ráno ...
Ať snění se změní ...
Na hezké hrátky s fantazií.
23.02.2022 09:59:11 | Fialový metal
Děkuji :-)
Fantazie je zrcadlem duše
jak už nevím který - moudrý - to ve svých pamětech - píše
23.02.2022 13:17:22 | Snění
Snivost je základ pro barvy duše*:)
22.02.2022 22:14:05 | jenommarie
Tolik barev tvoří snění,
že ani milion let
nestačilo by na sečtení...
Díky :-)
23.02.2022 13:18:50 | Snění
Krásná je paleta barev,
kdo je vnímá
a nespustí z ní zrak
i vjem.
Stále bude okouzlen.
Děkuji TI také moc*:)
AŤ je máme a vnímáme je.
23.02.2022 15:22:48 | jenommarie