S laskavými slovíčky,
Tvou něhu vídám pod víčky,
vím, že Tě zase pohladím
o Tvém doteku tajně sním...
S Tebou lásko má cítím vůni duše,
s Tebou bytí mé znovu rozkvetá,
s Tebou lásko má, prostě jednoduše,
prostě jenom jsem a nic víc nedělám...
Zas myšlenkou svou putuji,
prostorem v času vstupuji
a znovu Tebe objímám,
v náručí Tě lásko mám...
S tebou lásko má...
Když ráno oči otvírám,
dík Bohu za Tebe mu vzdám,
že jsi tu se mnou ještě dál,
jak jsem si v skrytu duše přál...
S Tebou lásko má ...
Znám každý záhyb duše Tvé,
v Tobě bytí mé se raduje,
když mnou čistou láskou prostoupíš
a zcela se mi nabízíš...
Se mnou lásko má cítíš vůni duše,
se mnou bytí Tvé znovu rozkvetá,
se mnou lásko má prostě jednoduše,
prostě jenom jseš a nic víc neděláš...