Hudba
Anotace: Malování slovy 2022
Poslouchám hudbu
a mám prosbu.
Víš šeptám do snu,
co milovat se při ní.
Dech se mi tají.
Jen tiché přání.
Píši a krásno je jas žní.
Kéž lásky nekončí v trní.
A den přijde toužebný.
Vášeň je láska
do čistého sázka.
Nádech, výdech.
Křehký pohled.
Jen Ty a tóny v kuse.
Já líbat bych chtěla dlouze.
Předám to knize.
Té, co zná romantické vize.
Lásku mezi trny,
co roste, prodere se a vidí.
Ach, lidi.
Příběh milenců se brodí.
Takt hudbou ladí.
Láska vábí a hladí.
Přečteno 132x
Tipy 10
Poslední tipující: paradoxy, Kaprikorn, Vivien, Amonasr, Sonador, Fialový metal, Psavec, Friday
Komentáře (0)