Co je to láska ?
Anotace: Definice lásky (snad)
Láska je víla co má hodně podob.
Podobu bílou- štěstí a radost.
Podobu černou- smutek a žal.
Láska dar který nemusíš přijmout,
dar, který nemusíš nikdy dostat.
Láska něco, co může ti pomoct,
láska je víra, naděje a štěstí.
Láska je bolest, pláč a někdy i neštěstí...
Komentáře (0)