Anotace: Starší, červnový kousek, věnovaný věrnosti. PS: lomikámen pro slečnu neškubat, symbolizuje frivolnost :-).
Rozbíjím se o kameny,
od mých úst se lámou steny.
Není kámen na kameni,
ni rameno na rameni.
Tento kámen rozbít musím,
podepsat pakt perem husím,
pakt nestranné dobroty;
jen - nešlápnout na boty...