Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Malování slovy 2022

Svět nemá tah.
Bez Tebe přebírám hrách.
Probouzím se v temnotách.
Prázdno a krach.

Zima na těle.
Prosím o slovo i nesměle.
V noci nechci spát.

Ráno zas skřivan
mě chce víčka otvírat.

Pro tentokrát.
Hledám klad.
Zavírám oči
a chci si Tě přát.

Nechávám svítit lucernu.
A třeba procitnu
a nakojím lásky hlad.
Prosím pro tentokrát.

Jednou přijdeš a budeš mě milovat.
Neodejdeš a dáš mi šat.
Zavřu oči a budu si Tě přát.

A jako princezna se smát.
Svou pohádku si stlát.

Je noc.
Už pojď mě hřát.
Chybíš mi každý den.

Však to víš Ty sám jen.
Čisté sklo a zatím nejen sen.
Rychle si mě vezmi.
Přines sen vnadný.
Autor mkinka, 27.02.2022
Přečteno 286x
Tipy 15
Poslední tipující: Amonasr, umělec2, V.N.Losinský, Fialový metal, Equus przewalski, Květka Š., paradoxy, kudlankaW, Iva Husárková, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tak má to hodně typů, tak to bude dobrý.

27.02.2022 20:03:10 | umělec2

líbí

Děkuji za podporu i za přijetí mého textu.

27.02.2022 20:20:26 | mkinka

líbí

Neurol a láhev vína.. to pomáhá...

27.02.2022 19:52:41 | Hamley

líbí

Děkuji za napsání. Dobrý nápad. Bílé víno je prima.

27.02.2022 20:16:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel