kdyby rozuměl řeči ptáků
poslala bych mu havrana
oděného v černém hávu
který černý není
jen se tak jeví
až dolétne a snese se
ať chrání cesty
kudy chodí
vždyť on
je příslibem snění
i ve stavu bdění
zdánlivě skutečný
moudrý
svůj
Někteří muži rozumí řeči jen jednoho ptáka, a to je pro život málo, proklatě málo. Nejen při hledání hnízda. {|;–)}
16.03.2022 06:31:20 | Špáďa