Šaty mají rub i líc.
Musím Ti Jíťo ... však s chutí říct.
Jak se mi nad ránem sbíhají sliny !
Jak "slintám" ráno do peřiny ...
Z jedné fotky od fajn kamarádky !
A co dál ??
Nejradši bych ochutnal ...
Krásné ráno s vůní pečeného masa ... Na víně ?
28.02.2022 05:59:58 | Fialový metal