Odlepím sa konečne od zeme?
Čo povedať?
Čo robiť?
Nevieme.
Už mi je jedno
Čo v sebe rozbijeme
A či dopadneme na dno
Všetko je lepšie ako toto všedno.
Na plánovanie už nemám silu.
Tak poď sem.
Aspoň na chvíľu.
Nikto nie je imúnny voči chybám,
No ja sa im už asi ani nevyhýbam.