Co se zase stalo?
Však jsi byl už v pohodě...
Proč tě to zas tak vzalo?
Topíš se, ale nejsi ve vodě.
Topíš se, celý dny zas v posteli.
Smutníš, celý dny v jednom pokoji.
Zlomenej, zklamání po boji.
Zuby nehty, trháš stehy.
Znova hledáš obvazy.
Ale k čemu, zase slzy.
Blbý tyhle jizvy,
nezaslouží kouska něhy.