Lásku pro všechny
Anotace: Malování slovy 2022
Mé srdce miluje
vás všechny.
Úsměv luny mezi steny.
Mysl dává lásku.
Ctí zemi matku.
Čtyřlístek čistí rány.
Ve jménu hlíny
a jejích kořenů.
Tkám číši.
Ať země je bez zášti
i šílených plamenů.
Posílám lásku na Ukrajinu.
Zbožnou krajinu.
Hladím a prosím každého.
Velkého či malého.
Jsem prosebníkem
s duší čistého.
Řeka má ryzí přání.
Duše a dobrota
v čele zrají.
Bude dobře.
Věřím.
I v ukrajinském kroji.
Přečteno 154x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Květka Š., Kan, Fialový metal
Komentáře (0)