Když se nám ráno pod peřinou schovává,
já v dlaních cítím teplo duše Tvojí,
když mi něha Tvoje srdce něžně podává
pak se naše bytí v čisté lásce pojí...
Lásko má, já chci být Tvou součástí,
ve strunách Tvých ,lahodně chci znít,
s Tebou chci žít,šťastně zbytek svojich dní,
obědvat, večeřet i snídat chci Tvůj smích...
Když rozplyne se závoj mlhy krajkový,
slunce pošimrá nás, že už je tu ráno,
moje políbení to Ti lásko napoví ,
že je jedinečné,že je požehnáno...
Lásko má, já chci být Tvou součástí...
Když se ke mě ještě teple přitulíš,
všechno je nádherné, jako by byl to sen,
svoje nožky rychle pod peřinu zastrčíš
a špitneš
taky je zastrč, ať nenajde nás den...
Lásko má, já chci být Tvou součástí,
ve strunách Tvých, lahodně chci znít,
s Tebou chci žít, šťastně zbytek svojich dní,
obědvat, večeřet I snídat chci Tvůj smích...
Pěkně vám struny zní, to je pravda .)
08.03.2022 08:46:19 | Constantine
Ta je nádherná :-)))
08.03.2022 07:28:00 | Venuše nad ránem