Lásce
Anotace: Malování slovy 2022
Brečela jsem.
Víš.
Jsi daleko.
Beru míč.
Za Tebou letí dálavou.
Dohodím a chytíš
duši bolavou.
Na chvilku u Tebe si příst.
A pak tiše snít.
Láska je pohlazení
a bezpečná skrýš.
Bez Tebe už nejsem nic.
Do rtů dej mi víc.
Láska není chtíč.
Je podpora bez hranic.
S Tebou mám chuť žít.
Mám Tě v očích svých.
Přečteno 206x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Fialový metal, Nona, paradoxy
Komentáře (2)
Komentujících (2)