Lásky Chápající Nářky

Lásky Chápající Nářky

Anotace: ... ..

poslední dobou bývám
čím dál více zklamán
z poetického menu lásky

...

zvláště když milovaná
básní místo večeře
že chce být už sama
u jedné suché placky !

... nerozpoutávám
doma drama
ani žádné …
milostné neshody

je pravda v mé kuchyni
ledových básní

se umí připravit na cestu
i moje brusle s batohy

v jednom mám své kusy
něco jako srdce

v druhém je slunce
s nápisem ...

když po partnerce chcete
ať alespoň vaří

je to

jak jináč a bez dítěte

zato poeticky září

...


to jsme dopadli

my muži
my citové

platíme i za divné večeře

a v klidu se člověk nají
až když dojde náměsíčně
k ledničce
ke stabilní bělostné nevěře

v příjemném veršoví sněhové hospody
co bych tak rád k pivu ...

už je blízkost placek i šerifa
a noční nebe cinká o mrazivé tácky

...

svobodně a volně

žiju

a zkouším i led rozdýchat

a básnířky se slzami krmí jiné macky

ach lásky
čas lásky

chápající i mé nářky …

proč já zase pláču sám v noci a do ticha
Autor J's .., 11.03.2022
Přečteno 145x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Friday, šerý, Psavec, Marten, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Kašli na noci ticha a těla marně nahého. Je otazkou času, kdy ONA pohmatem, najde toho pravého. A když to nebude, co s tím? Není ohyzdnější lásky, nežli úchyl - splín.
Jsou světlušky okamžiků i krásky drobniček. Jen mít hlavu vzhůru a ve spíži vitamínů... těch inspirací bedniček.*

11.03.2022 21:22:30 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel