Pro lásku
Anotace: Malování slovy 2022
Klikatí se osud lidí.
Napsaný v dlani.
Spirála se točí.
Já myslím na Tvé oči.
Jsou hnědé a krásné.
Já vnímám Tvé ruce,
co hladí více a více.
Lásko mého života.
Rys Tvé tváře
mnou protéká.
Jsem jako řeka naplněná,
žádná loutka hraná.
S Tebou zakořeněná
a nocí hravá.
Miluji karty osudu,
jenž daly mi náhodu.
S Tebou mířím k vrcholu.
Jsi láska.
Cítím to od týlu.
Přikryjeme se.
Budeme pospolu.
Lásko, jdu nahoru.
Přečteno 243x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Květka Š., Psavec, Kan, paradoxy, Sonador
Komentáře (0)