Tvé prsty pomalu, jako po klaviatuře se projdou,
od kotníku nahoru; mou, nebo tvou? ...spalující touhou.
Tvé ruce dychtivě jako poprvé zas hladí; přes šíji po boky
svou jemností mne, i tebe, k hříchu svádí. Tvé prsty,
tvé rty, tvé dlaně! někde - všude; a já… dám se.
Ty víš, že... odhodlaně.