Tvůj štětec
Anotace: Malování slovy 2022
Lásko, namaluj mír.
Pro svět na papír.
Ty víš.
Křehkou duši máš.
A nejsladší polibek dáš.
Tvůj štětec dá přání světu.
Má moc amuletu.
Objímám Tvé obrazy.
Nesou mě ze zkázy.
Miluji Tě.
Nedáváš podrazy ani provazy.
Jsi láska stabilní.
Máš osud nesnadný.
Beru Tě za ruku.
Ty nejhodnější kluku
a v myšlenkách dám Ti srdce půlku.
Náhoda dala nás dohromady.
S Tebou svět má klady.
Utíkám k Tobě ráno, v poledne i večer.
Ty nejnádhernější směr ze všech atmosfér.
Sbíráš mě ze země a ze všech ker.
Nejvěrnější archanděl.
Miluji Tě. Píšu do všech sfér.
Maluj žár do všech děl.
Nikdo jiný jak Ty by to neuměl.
Přečteno 168x
Tipy 8
Poslední tipující: Fil, Amonasr, Psavec, Květka Š., paradoxy, Friday
Komentáře (4)
Komentujících (3)