Otiskla jsem
mu
rty (na papírový ubrousek)
prý možná jsme to my
co
chtějí
víc (i bez zkoušek)
letmý dotek
pohled za který by i vraždil
svůdnost mezi nádechem
a mý jméno
znát
ti patří
Dnes jsem Péťovi psala,
něco v tom smyslu, že to
s ženami kolem sebe nemá vůbec
jednoduché.
Musím Ketty konstatovat, že přesně
ty jsi ten typ ženy, která to chlapovi
vůbec neulehčí...samozřejmě
myšleno jen v tom nejlepším.
Zkrátka to umíš a stačí ti na to pár slov, pár otisků rtů:)
Ráda tě čtu...:)
14.03.2022 19:54:08 | Dreamy