Taju u tebe je dobrý, úplně to zahřívá :o)
16.03.2022 16:52:09 | Constantine
Moc děkuji. Ráda slyším. Snažím se psát pro druhé, aby to v dnešní době pomáhalo a dodávat energii i sílu. Kus sebe prostřednictvím slov. Střípky srdce do slov a prosby za každého člověka s požehnáním vesmírné a harmonické lásky.
16.03.2022 16:55:11 | mkinka