Líbí se líbí motýlovi.
Líbí se a má důvod velký fialový.
Vždyť za oknem svítí ...
Plejáda květů ...
Bílých ...
Zatím v županech !
Co brzy i na horách odhodí !
A vystaví své nahé tělo Slunci.
Sluníčku ... které je zotaví.
Které je pohladí ...
I na stráních, kde včera ještě ležel sníh.
PA PA
18.03.2022 14:05:58 | Fialový metal