Ty....LHÁŘI
Anotace: bylo to strašně narychlo ani nevím jestli se to dá nazvat jako básnička,ale zase sem se potřebovala z toho dostat...:(
Ty…že jsi mě miloval
a v srdci mě nosil,
že jsi nezklamal a neprobodl mé srdce kuší,
že jsi litoval, že už nikdy nebudu tvá,
že nikdy nezapomeneš?
LHÁŘI…
Ty…dvě slova a kolik toho pro mne znamená,
Přiznej,nikdy jsi mne nemiloval a já byla do tebe zblázněná,
proč jsi mě chtěl vůbec mít a proč vlastnit?
já tě tak nenávidím
je to pár dnů a ty už si užíváš,
a s jinou se chytáváš,
ty?…já tomu nevěřím,
víš co?
už se ke mně nikdy nepřibližuj!!!
Už tě nikdy nechci vidět!
Nikdy…nikdy víc…
Komentáře (1)
Komentujících (1)