Výmluvy
Anotace: 21. 11. 2021 rozpad vztahu
Zase je to tady, jako už tolikrát,
ležím v posteli a snažím se usnout
a ty jsi kdoví kde.
Zas přijdeš nad ránem a budeš smrdět
levným pivem a výmluvama.
Mineme se v ložnici a ty zůstaneš
a budeš si psát s jednou z těch,
se kterou jsi mě skoro podvedl.
Máš dole kalhotky
Moje přítelkyně je děsná stíhačka
Nevím, proč s ní vůbec spím.
Je strašná.
Přečteno 164x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Fialový metal, DH22, mkinka, Friday
Komentáře (2)
Komentujících (2)