Vyhnils ze mě
Anotace: rozchodová 19. 3. 2022
Bobtnáš ve mně
Kvasíš jak mošt nechaný na slunci
Jsem zkažená, protože jsi mě zkazil
Otrávil jsi mě
Nechal jsi mě myslet, že já jsem ten problém
Že to já jsem šílená, nemocná, zkažená
Že to já bych se měla jít léčit
a že si to všechno zasloužím
že mě nic lepšího nikde a nikdy nečeká
Bobtnals ve mně
Kvasil
Rostl jako vřed
Podebral ses a bolels
Až nakonec
Vyhnils ze mě jako tříska
A zůstala po tobě jen jizva
A mě bylo najednou lépe.
Přečteno 166x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Lioness, Krahujec, Marten, Kan, Protos1182
Komentáře (3)
Komentujících (3)