Já tě opravdu miluji
Nepiš, prosím, děkuji
Raději se přitul
Nechci tě svazovat a trápit
Ani vše hodit pod stůl
Jen čas společně trávit
Jsem to vůl
Asi se to nenosí
Já jsem prostě z rákosí
Suchar co se opírá
Od okolí zavírá
S tebou by rád
Nebudu se prát, děkuji