Maluji
Anotace: Malování slovy 2022
Maluji Tvé oči.
Tvá ústa.
Dneska Ti to sluší.
Den kráčí.
První káva, druhá káva.
Sláva a sláva.
Den se nemračí.
Miluji Tě.
Obejmu Tě.
Políbím Tě.
Den není závaží.
Slunce provází.
Slza štěstí padá.
I obloha má ráda.
Jako my dva.
Láska obrozená.
Malování při hudbě.
Čistota vítá mě.
Lásko, těším se,
až políbíš mě.
Přečteno 177x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Fialový metal, Psavec, Dejvis, Bufik, Kan, Sonador
Komentáře (6)
Komentujících (3)