Miluji Tvé něžné doteky
když se jemně dotýkáš mé kůže.
Mé tělo se rozvoní stejně,
jako voní plátky rudé růže.
Miluji Tvá slůvka něžná,
když Lásku mi vyznáváš.
Říkáš-jak rád jsi,
že mě stále u sebe máš.
Miluji, když rozprostřeš mé dlouhé vlasy na polštář
tvé oči ztemní a já vidím v nich touhu.
Naše těla se setkají
jsi můj muž a já Tvá žena
naše touha musí být uhašena.
Miluji Tě drahý můj
a vím, že Ty také.
Obejmeš mě a já schovám se ve Tvé náruči.
Jsem Tvá mateřidouška
tak mi říkáš léta.
Já šťastná jsem
že naše Láska stále vzkvétá.
Když láska stále kvete,
kdykoli v zimě i v létě...
Krásné vyznání, Jaruško*
hodně štěstí a opatrujte se... PPÚ (*)
05.07.2022 17:31:15 | Emily Říhová
To je krásné, přeji vám to z celého srdce .) ať to vydrží dlouho a i dál..
24.03.2022 08:17:15 | Constantine