Anotace: Tohle třeba bylo tak automatický a bez sebemenšího pokusu o cokoliv, že jsem sama byla v šoku z toho, že z toho nakonec i něco podle mě je :) Enjoy :)
Objetí tak pevný,
Cítím, jak se tvůj krk uvolňuje
A tvá hlava najednou spočívá
na mém vděčném rameni.
Cítím tvoje nádechy a představuju si,
Jak vstřebáváš vůni mých vlasů,
Ukládáš ji hluboko,
abych byla pořád s tebou.
Představuju si tě v metru, zavane vítr,
Někdo bude mít můj šampón.
A tobě se podlomí kolena.
Ta vůně tě vrátí zpět.
Do toho pevnýho objetí
Ke mně.
Tahle se ti povedla .)
25.03.2022 08:01:31 | Constantine
Strašně moc dekuju , snazim se to trochu rozjet, v případě zájmu mám i Instagram Pohadka_bez_konce :)
25.03.2022 08:57:52 | someone.else
Skvostné až téměř opojné čtení.
Díky za dobré ráno.
25.03.2022 04:42:53 | Fialový metal
Bože moc dekuju, strašně si toho cením :))) (ig- pohadka_bez_konce)
25.03.2022 08:59:35 | someone.else
Kojící vzpomínky a podmíňený reflex k představivosti.
Pěkná báseň i potěšení počíst*
25.03.2022 01:29:55 | šerý