Kosmos
Anotace: Malování slovy 2022
Točí se emoce.
Dech i vibrace.
Realita z pohádky.
Těla z krásné látky.
Svět omylů utíká.
Bere se klika,
co plesá.
Ať nejsme uprchlíci své duše,
milujme své emoce.
Jsou součástí milé ovace.
Bez pocitů nelze žít.
První má být cit.
Dotek něhy i víc.
Dovede nás na měsíc.
Lásko, objímej.
Chci s Tebou žít.
Jsi ideál.
Ty víš.
Těším se,
až slastí mě sníš.
Poletíme bez hranic.
Miluji Tě čím dál víc.
Bohu za Tebe dík.
Dovedeš mě na vrchol.
Kol i kol.
I přes rudý semafor.
Dáš mi sílu.
Jsi můj vzor.
Hvězda, co dá obzor.
Přečteno 181x
Tipy 16
Poslední tipující: V.N.Losinský, Dávid, Bufik, Sonador, Amonasr, Psavec, paradoxy, Dejvis, Kan, Fialový metal
Komentáře (6)
Komentujících (4)