Poznání
Vždy dělala vrásky
učencům alchymie lásky.
V srdcích noži hledali k ní klíč,
ta doba už je dávno pryč.
Dnešní věda už má jasno,
odkud pramení to krásno.
Je to jen proces chemie,
když člověk láskou ožije.
Nehledej v tom smysl jiný,
ta krása jsou jen endorfiny.
Láska se srdce netýká,
je to jen genetika...
Zklamaně jsem zavřel knihu
a šel topit city v pivu.
Též alkohol je chemie,
tak nechť si tělo užije...
Přečteno 439x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla
Komentáře (2)
Komentujících (2)