Romeo a Judita
Anotace: Malování slovy 2022
Láska nová procitá.
Barva renesance.
Rytmus tance.
Cit barví i v dálce.
Ať žije Verona.
Láska přítomná.
O Juditě Shakespeare nepsal.
Bude krásně znít.
To by i on hopsal.
V lásce se má žít.
Je plodem bez hranic.
Líbej, Romeo a miluj z plných plic.
Judito, pojď blíž.
Přečteno 159x
Tipy 11
Poslední tipující: šerý, Caramel, Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, Amonasr, Kan, Dejvis, paradoxy
Komentáře (0)