Anotace: Jarní naladicka :D
Jsme jako květina,
Co nikdy nerozkvetla.
Nikdy nepoznala slunce.
Nikdy nepoznala jaro.
Květina, co tlí hluboko,
V zemi ze které nikdy nepovstane.
Mráz ji týrá a trýzní každou noc.
Jenže vždy přijde nadějné ráno.
Naděje, že ji konečně déšť nebo svit života zachrání.
Ale zase je tady noc.
Zima a smrt se zase
z hluboké tmy blíží..
..takhle se cítím, když jdu do přírody...tak sucho na jaře jsem ještě nezažil.
28.03.2022 18:37:26 | Marten
Je to o vůli a být statečnou sněženkou... *
28.03.2022 00:06:11 | šerý
Juuu, to mas pravdu :)) ale ono ani to občas nestačí, protože průbojnější sněženku už bys nenašel
28.03.2022 08:05:07 | someone.else