Anotace: Malování slovy 2022 - báseň do nebe - Jára strýc, co zemřel, když mi bylo šest
tahle mě dostala
krásná
dojemná
o člověku
který byl pro Tebe
v jistý okamžik - na celý život důležitý
:-)
29.03.2022 23:00:32 | piťura
Ano. Jára neměl odejít. Díky tomu, když mi kolikrát nabízeli cigaretu, já jí odmítla. Kdyby nekouřil, mohl tu být x y let se mnou a já bych se necítila v dětství tak sama. On sám děti neměl. Tak jsem byla taková jeho holčička. Měl na mě čas a miloval mé obrázky. U této básničky jsem při psaní hodně brečela.Cítila jsem , že je se mnou, i když už jen duší. Láska zůstává a já věřím a věřím.
Děkuji za čtení básničky, která je pro mě kusem života a výpovědí o někom, s kterým jsem se nikdy nerozloučila a pořád srdcem jsem s ním.
29.03.2022 23:11:59 | mkinka
Tyhlety obrázky hezky do krabic ukládat ... A pak, když pravá chvíle, znovu otvírat.
29.03.2022 15:42:20 | Vivien