My
O co jsme v dnešku veselejší,
když nám proud času kreslí vrásky?
O kolik je dnes náš svět složitější,
když stále máme tolik lásky?
Poryvy větru nám jen účes kazí,
zášť okolí nám úsměvy nekřiví.
V našem světě jsme si drazí,
v srdci chrání nás pocit ohnivý.
Propluji světem k svému přístavu,
tam náruč tvá mi vřelost dá.
Proletím klidně sluneční soustavu,
s pocitem slastným že tě mám.
Bez slov mi lásko povídej,
jak náš svět bouře nerozhází.
Lásku nám v srdci ohlídej,
a prstem na záda piš vzkazy.
Přečteno 194x
Tipy 12
Poslední tipující: Poetik, paradoxy, mkinka, Vivien, Fil, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (4)