Obraz přírody (moji)
Anotace: Bez láský nedávám otázky.... zamilovat se je dar:)
Když dneska tu sedím,
do okna hledím,
a o tobě přemýšlím,
když jsem tě viděl ve svitu měsíčním.
Anděl v tobě popichuje ďábla,
ten to však ještě zvládá,
svůj trojzubec mi zapíchnul do srdce,
když seděl jsem zrovna na louce.
Vykřikl jsem, ptáci letí,
slunce svití, a já sedím bez pohnutí,
přemýšlím jak chytl jsem tvou dlaň,
a hluboce se na tebe podíval.
V tvých očích jsem se ztrácel už dávno,
ale možná je mi přáno,
dotknout se toho, co miloval Shakespear,
myšlenka zážitek a hlavně tvůj polibek.
Jsi jak hora bez vrcholu, stále lezu,
možná spadnu dolů, bez jištění,
lana mého, dopadnu do měkkého.
Dopadnu do polštáře snění,
a upadnu v zapomnění,
jen tvůj pohled pamatovat si já budu,
a až se vzbudím tak si ho připomenu.
Komentáře (0)