Lásce
Anotace: Malování slovy 2022
Pohled očí.
Lásky tančí.
Rozkoš za ňadry.
Květ a Ty.
Hřeješ citem,
mluvíš svitem.
Zůstaneš a
spolu žijeme.
Vše o každém víme.
Před sebou se nestydíme.
V duši se hřejeme
a k sobě patříme.
O, živote.
Taj lásky sdílíme.
Přečteno 178x
Tipy 10
Poslední tipující: Friday, Psavec, Fialový metal, Amonasr, Kan, Krahujec, Dejvis
Komentáře (4)
Komentujících (3)