Synovi
Anotace: Malování slovy 2022
Drahý Péťo,
dneska máš narozeniny.
Myslím na Tebe od vteřiny.
Lán života prošli jsme spolu.
Nahoru i dolů.
Jednadvacet krásný věk.
Krása, mládí i květ.
Foukám čtyřlístek štěstí,
ať Tvá cesta se blyští
a zastaví se před neřestí.
A občas vezmeš fotoaparát
a pozdravíš fotkou hezkou.
Přírodu máš hodně rád.
A nezapomínáš.
A Tvá mami píše dál.
Sloku hezkou plnou krás.
Na Liter jsem Ti řekla,
že jsem zašla a zůstala.
Však víš,
máma píše dál,
aby i nemohoucí se smál.
Literatura je kouzlo,
co proudí jako heslo
a dává dobré řemeslo.
Milovat slova
je krásné zaklínadlo.
Vidím Tě jak vykoukl si na svět
zdravý jako květ.
O prso dral jsi se hned.
Čilý kluk.
Mami, mám hlad teď.
Spirála života hraje kříž.
Těším se, až se objevíš.
Mám Tě ráda.
V básni zříš.
Cit srdce maluje
a je stále blíž.
Jsi láska, co zůstává.
Narozená a čistá.
Ať hladí Tě něžná jiskra.
Vše nejlepší,
stručná neumím být.
Srdcem spisovatelka.
To Ty, Péťo , víš.
Objímám víc a víc.
Láska bez hranic.
Přečteno 149x
Tipy 16
Poslední tipující: Sonador, Dejvis, Iva Husárková, Kett, Psavec, Fialový metal, Marten, petrzal, Amonasr, Kan
Komentáře (10)
Komentujících (5)