Trsy dva
Jedna duše
jedno srdce
trsy dva
a Bohové zmocňují lásky
jež uklidní pozemský ráj.
Tělo tkané galaxiemi
pro tebe i shořím
a tady lehnem kočičkami
pomňoukávám
pletu si tě
jedna chvíle okamžiku
smutním
a je to zdání
naopak se zhmotníš
semnou budem Jeden
zdánlivý sen
za nocí cikád
orchestrionu
miluji a opakuji v tvém
ňadérku.
Přečteno 135x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, šerý, Friday, paradoxy, mkinka, Psavec, Fialový metal
Komentáře (12)
Komentujících (6)