*
Ty mi tady básníš a já
k večeru
...
budeš sama
v červáncích
kam slunci zapadám
už vím jak ty krásníš
a já při šeru
vyznat v srdci lásku nenechám
chtěl jsem někdy tam
kde záře severu
pod obzorem
tak blízko
hlubinám
…
ty mi tady jasníš
a já se omlouvám
*
malou medvědici smutnou dneska mám
♥
sotva trochu zapršelo
hned básníkům
zas srdce uletělo
a chřadne duše
chřadne tělo…
no co s tím?
snad sebrat odvahu
a kapkám nastavit svou tvář
pak střihnout tanec v dešti
půjde jistě snáz...
https://www.youtube.com/watch?v=Zp2fRgsdyl4
:)
a pro medvědici malou
zas šťastný medvědář
...
a báseň opravdu skvělá*
31.03.2022 16:41:20 | Sonador
Připadá mě to,,nečeské", trochu mně mate rým a rým a není to sdělné, hodně významu si necháváš pro sebe. Ale proč ne ...
31.03.2022 14:01:51 | END
Líbí se mi obsah a hlavně hříčka se slovíčky.
Ať se Ti daří příteli.
31.03.2022 13:52:29 | Fialový metal