Je mi zima
Anotace: Malování slovy 2022
Je mi zima.
Zahřej mě.
Je mi s Tebou prima,
když život drama.
Vidím sníh v dubnu.
Záclonu stáhnu.
K Tobě se nahnu.
Méďo, po Tobě prahnu.
Dej mi slinu
a teplo pod peřinu
a nemysleme na horu splínu.
K Tobě se vinu,
protože tě miluji.
Jsi mou nadějí.
Přečteno 170x
Tipy 14
Poslední tipující: Kaprikorn, Vědma, Dejvis, Frr, paradoxy, Sonador, Amonasr, Fialový metal, Psavec, Friday
Komentáře (4)
Komentujících (3)