Pro skřivánka
Anotace: Malování slovy 2022
Obloha ještě čeká.
Jako píseň mihotá.
Zvučím a zním.
K jasu se obracím.
Svůj chorál zřím.
V tónech zním.
Slovo je chlebem mým.
Ty máslem a pohádkou.
Tetřev se vznáší
nad hlavou.
Ach, jednou.
Projdu za Tebou.
Budu Tvůj obraz
i mezi stěnou.
Nalezenou i chtěnou.
Bude Tě líbat
a hladit i dále
nejen slovy.
Ty víš, vysněný.
Dálava je vlastně blízká.
Cit žije. Růže sladká.
Milá vrátka.
Cítíš, jak vnikám do vánku
a hlídám naši pohádku.
Ach, nejmilejší skřivánku.
Zpívej v citu luny,
ty znovu nalezený,
i když je můj život nevšední,
Ty vždy jsi.
Miluji Tě navždy.
Ach, ladím Tvé struny.
Jsi láskou posvěcený.
Mnou pomilovaný.
Přečteno 164x
Tipy 13
Poslední tipující: Dejvis, Fialový metal, Akrij8, Psavec, Amonasr, šerý, Sonador, Friday, Kan
Komentáře (10)
Komentujících (5)