Mé srdce je ochočené,
čímž riskuji.
Co se mi přihodí,
až se to projeví?
Pocitím samotu,
i ve společnosti lidí?
I když poblíž nikdo nebude,
nic mi nepochybí?
Je docela prázdné,
a zaplněné najednou,
láskou,
i samotou.
Nic s ním nezmůžu,
jenom přihlížím,
tomu co udělá,
jak se projeví?
Sice ho skrývám,
ale když promlouvá,
vždy v ten správný čas,
poslouchám jeho moudrý hlas.
S těmi hlasy ale asi šetři, nikdy nevíš, kdo anebo co na tebe mluví .) Básnička je zajímavá, líbí se mi .)
03.04.2022 17:28:06 | Constantine