Lásce
Anotace: Malování slovy 2022
Čichám jako kočka.
Táhnu ocásek.
Směji se u vrátek.
To Ty máš rád.
Máma zvířátek.
Složila jsem Ti písničku.
Právě teď miláčku.
Předu mezi slovy.
Den s Tebou mě baví.
Pusu mezi krovy.
Máš hezký hlas.
Před časem
se láska protáhla v nás.
Jsme jako koťata,
co obdivují života klas.
Hlavičky k sobě.
Osud náš.
Karty nám zahrály,
že náhodu přihrály.
Já přihlásila jsem se
a chtěla Tě.
Ty usmál jsi se
a neřekl ne.
Láska osudová.
Jsi ten,
kdo ráno vstává.
Aby jsi nezapomněl.
Pořád Tě mám ráda.
Mluví básní řada.
Přečteno 253x
Tipy 17
Poslední tipující: Dejvis, Iva Husárková, Emily Říhová, jitoush, Kan, Fialový metal, Roser, Básník Karel, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)