Síla velké lásky

Síla velké lásky

Anotace: Pochopila jsem větu: a potom zjistíš, proč ti to nevyšlo s nikým jiným, kdyby bylo totální poblouznění zločinem, pak je on na doživotí vinným.

Dřív jsem si myslela, že první láska je nejsilnější,
že srdce po ní už nikdy nebude nikomu oddanější.
Ale teď vím, že jsem se pletla,
po boku nového muže jsem nejvíc rozkvetla.

Jsme tak zvláštně spolu propojení,
dokončujeme myšlenky toho druhého bez domluvení.
Důležité životní otázky zodpovídáme stejně,
je to začátek něčeho úžasného zjevně.

Je to jako, když potkáš svou druhou část,
ta souhra tě může občas zmást.
Ale víš, že je to v dnešní době vzácné,
víš, že cos našel je bezpochyby krásné.

Když najdeš stejného blázna, nikdy ho nenech odejít,
můžete v životě všemu společně předejít.
Když potkáš to pravé, tak to cítíš,
když jen po jeho boku svou budoucnost vidíš.

Takovou souhru jsem jakživ nezažila,
jsem tak vděčná, že jsem na něj narazila.
Nevím, jak je to možné,
ale mám pocit, že s ním dokážu nemožné.

P.S. Miluji Tě tak moc,
že to, ty vole, není možný.
Autor moongirl, 04.04.2022
Přečteno 315x
Tipy 9
Poslední tipující: R.C.Šumbera, Fialový metal, Frr, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...držte se toho mála, co máte společný...;-)na tom záleží moc...

04.04.2022 17:38:26 | Marten

líbí

No ty vole, to je dobře :) ať Vám to vydrží.

04.04.2022 14:55:17 | paradoxy

líbí

Možný je vše, co chceme .) krásná báseň i příběh :O)

04.04.2022 14:30:16 | Constantine

líbí

Děkuji :-))

04.04.2022 14:33:32 | moongirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí