říkalas mi tenkrát
na modrém trenažeru
já tě vážně žeru
když patříš ke hvězdám
stále vyhlížím zda jsi
na literu
sleduju čas profilu
ráda sny nalézám
veršíky ze severu
lásko ach lásko
dnes jiný ti šeptává
mě dávno vzala
ta modrá dálava
dál než na mou věru
dnes já jsem ze severu
a ty ...
láhev se špuntem se válí
kutálí se
ke své dáli
i my jsme se v láhvi psali
ožili jsme a jsme a jsme
a jsme ?
na moři pláže vzpomínali
na hamry
a voda z pece
chladí dne
jaký vzkaz je asi v láhvi
jaké srdce tříští vět
mne taví
led
a recykluje duše žaly ?
když jsme láhev z pláže vzaly
šampusy nad mořem znaly
a poslaly hlubinám ?
my jsme stroje
na hádky ?
pomlázky již brzy
plesknou na zadky
a s námi s monogramy
v láhvi s duší ke hvězdám
ne nevrátím se s pátky
mně už věří jiní tam
♥